Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uzay Gözlem Evi Olan Okul

Sınav Okulları Koleji… Açılışı

Sınav Okulları Koleji…

Açılışı Çarşamba günü Vali, Milletvekili, Büyükşehir Belediye Başkanı, Kaymakam, İl Milli Eğitim İl Müdürü yanı sıra kalabalık bir davetli kitlesinin katılımı ile gerçekleşen Sınav Okulları Kolejinde “Uzay Gözlem Evi” bulunuyor.
İlk kez 1992 yılında Ankara’da faaliyet göstermeye başlayan Sınav Eğitim Kurumlarının, bugün ülke genelinde yaygın, öncü ve örnek bir kurum olarak saygın bir marka haline geldiği belirtildi.
Sınav Eğitim Kurumları, Türkiye’ye seçkin kurumlar kazandırma çalışmalarına hız vermek suretiyle 26. yılında 26 yıllık eğitim deneyimiyle 400’e yakın şubeye ulaştı.. Bunların içinde 99’unu kampüs niteliğindeki kolejler oluşturuyor.
Antakya Sınav Okulları Koleji geçmişi ve bugünü ile gelecekteki hedefi konusunda şu bilgiler verildi:
“Antakya ‘da 2002 yılında Zeynel PAŞA tarafından kurulan Sınav Eğitim Kurumları okullaşma evresinde 8.5 dönüm araziye konumlandırılan,20.000 m2 kapalı alana sahip kampüs kapasitesi ise 1592 şeklindedir. Okul inşaatımız 2017 yılının 5.ayında başlayıp,2018 yılının 6.ayında sona ermiştir.3 ayrı bloktan oluşan okulumuzun bünyesinde buz pisti, uzay gözlem evi, kitap okuma alanları, kil-seramik atölyeleri, 400 kişi kapasiteli konferans salonu, kapalı yüzme havuzu, ınovasyon laboratuvarı, 3d salonu, fizik-kimya-biyoloji ve fen laboratuvarı, modern dans ve bale salonu, jimnastik-uzak doğu sporları alanı, satranç odası, minik aşçılar mutfağı, piyano salonu, üflemeli vurmalı çalgılar alanları görsel sanatlar dersliği, bilişim ve teknoloji derslikleri olmak üzere çeşitli etkinlik salonlarına sahip.” -Cemil Yıldız-