Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yönetim’de Hatay’dan 2 isim

Tek liste ile gidilen

Tek liste ile gidilen seçimde, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na R. Onur Kılıçer seçildi.

4 yıl aranın ardından seçim heyecanı yaşayan Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nde, Akdeniz Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda Refik Onur Kılıçer başkan seçildi.
Yeni Başkan R. Onur Kılıçer, verdikleri destek ve katılımlarından dolayı Genel Kurul’a katılım sağlayan ihracatçılara teşekkür ederek, “Bülent Başkan’la birlikte çok başarılı projelere imza atan Akdeniz Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nde yakalanan bu ivmenin, önümüzdeki dönemde de sizlerin katkılarıyla artarak devam etmesi için var gücümüzle çalışacağız. Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçılarının sesi olup, onları her türlü mecrada temsil etme, sorunlarını dile getirip çözüm bulma gayreti içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.
Akdeniz Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçimler sonucunda Yönetim Kurulu’na seçilen 10 firma arasında, İskenderun’dan CEMAY MEYAN KÖKÜ SAN. VE DIŞ TİC.LTD. ŞTİ. ile Antakya’dan KÖSEOĞLU MOBİLYA SAN. TİC.LTD. ŞTİ. de yer aldı. -Mutlu Yanık-