Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1-7 Nisan “Kanser Haftası”

Başhekim Dr. Bayrakçıoğlu, sağlık

Başhekim Dr. Bayrakçıoğlu, sağlık personeli ile kanser hastalarına çiçek verdi.

Her yıl Nisan ayının ilk 7 günü kutlanan “Ulusal Kanser Haftası”, ilimizde de farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Halkın, kanser ve kanserden korunma konusunda farkındalığını artırmak için ülkemizde her yıl 1-7 Nisan tarihleri arasında “Ulusal Kanser Haftası” etkinlikleri düzenleniyor. Bu amaç doğrultusunda, Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu ve uzman hekimleri, bu önemli haftada toplumsal bilinci arttırmak amacıyla, hastane ana giriş alanında stant açarak vatandaşlara “kanser” hakkında bilgilendirme broşürü dağıttı.
Kanser Farkındalık Standı’nda, Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’na, bu anlamlı etkinliğe dikkat çekmek amacıyla sorumlu hemşire tarafından kurdele takıldı. Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, Kanser Farkındalık Standı’ndaki ziyareti sonrası, hastanede yatarak tedavi gören kanser hastalarını, beraberindeki heyetle birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Başhekim Dr. Bayrakçıoğlu, hastalara birer karanfil vererek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hemşirelere ve emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına da emeklerinden dolayı teşekkür eden Bayrakçıoğlu, “Unutmayalım ki, erken tanı hayat kurtarır” sözüyle de programını tamamladı. -Selvi Günay-