Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1 Mayıs coşkusu

İşçinin birlik, beraberlik ve

İşçinin birlik, beraberlik ve mücadele günü, yoğun katılımla, bayram tadında kutlandı, talepler bir kez daha haykırıldı.

İlimizde 1 Mayıs İşçi Bayramı; Birlik, Beraberlik ve Mücadele Günü, yoğun bir katılımla, coşkulu atmosferde ve bayram havasında kutlandı.
Yoğun güvenlik önlemleri arasında gerçekleşen kutlamalar dahilinde; Sendikalar, Meslek Odaları, Siyasi Partiler, Dernekler, kadın kuruluşları ve çok sayıda sivil toplum örgütü Doğuş Okulları önünde bir araya geldi, Harbiye Caddesi boyunca ellerinde pankartlarla yürüdü, miting alanı olan Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi önünde buluştu.
DİSK/Genel-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Yusuf Berkyürek ve Eğitim-Sen Hatay Şubesi Örgütlenme Sekreteri Hizam Hasırcı, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalar yaptı, taleplerini sıraladı. Halayların eksik olmadığı kutlamalar dahilinde, Kaldırım Müzik Topluluğu ve Grup Bariyer, verdikleri konserle var olan coşkuya coşku kattı. 1 Mayıs kutlama etkinlikleri, yarınki sayımızda daha geniş bir şekilde yer alacak. -Mehmet ÖZGÜN-