Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

10 Kişi İle 1 Puan İyi: 0-0

Hatayspor, dün Alanyaspor önünde

Hatayspor, dün Alanyaspor önünde 54 dakika 10 kişi oynadığı maçta golsüz berabere kaldı. Maçın 43.dakikasında, Popov, 2 sarı karttan kırmızı kart gördü. Hatayspor, 54 dakikayı 10 kişi oynadı. Maçta, 2 takım da sayısız fırsat kaçırdı. Hatayspor Kalecisi Munir, kurtarışlarıyla maça damgasını vuran isim oldu.

HAKEMLER: Turgut Doman***, Bahtiyar Birinci***, Samet Çiçek***
HATAYSPOR: Munir****, Popov(!), Billong***, Santos****, Katranis****, Aabid****, Ribeiro****, Traore**(Sackey***), Boupendza***)Kamara***), Akintola***, Diouf***
ALANYASPOR: Marafona***, Juanfran***, Tzavellas***, Caulker***, Moubandja***, Ceyhun **, Siopis***, Salih Uçan**** Efecan** Davidson***, Babacar***

Süper Lig’in 25. haftasında, Hatayspor ile Alanyaspor golsüz berabere kaldı. Maçta henüz 2.dakikada, rakip defansın hatasında topla buluşan Boupendza, ceza yayı üzerinden kaleye enfes bir şut gönderdi, kaleci topu altından kaçırdı. Tam gol olacağı sırada, ikinci hamle ile çizgiden çıkardı.
15. dakikada, sağ kanattan Akintola’nın ortasında, Boupendza, sağ ayağı ile iyi vuramadı. Top, üstten avuta çıktı.
22. dakikada Babacar’ın ceza sahası dışından çektiği şutta, top, Kaleci Munir’de kaldı. 37. Dakikada, Alanyaspor gole çok yaklaştı. Salih, korner kullandı. Caulker’in kafa vuruşunda, kaleci Munir, iyi bir refleksle mutlak bir golü önledi.
42.dakikada, yine Alanlyaspor kornerinde, yine Salih kullandı. Caulker’in 2 kafa şutunu Kaleci Munir inanılmaz reflekslerle önledi. 43.dakikada, Popov, 2 sarı karttan kırmızı kart gördü.
İkinci yarının henüz başında, 49.dakikada, Efecan sağdan enfes bir şut attı, top, Hatayspor direğinden döndü. Bilong, uzaklaştırdı. Bu yarıda konuk ekip, 1 kişi ile fazla oynamanın avantajıyla, oyunu rakip sahaya yıktı, Hatayspor ise kontrataklarla etkili olmaya çalışyı.
73.dakikada Munir, yerinde bir müdahale ile mutlak bir golü önledi. 2 dakika sonra yine kaleci Munir’in müthiş kurtarışını izledik. 78.dakikada Munir, kaleye giren topu inanılmaz bir refleksle çıkardı. 79’da Boupendza çıktı, yerine Kamara girdi. 85’de de Traore, yerini Sackey’e bıraktı.
90+3’te, Kamara, kaleciyle karşı karşıya kaldı, ancak golü atamadı.1 dakika sonra, 90/+4’te bu kez Alanyaspor, Hatayspor kalesinde tehlikeli oldu. Gamaria’nın röveşatasında, top az farkla dışarı çıktı ve maç da golsüz sona erdi.
Hatayspor, büyük bölümünde 10 kişi oynadığı dünkü maçta golsüz beraberlikle, altın değerinde 1 puan aldı. -Cemil Yıldız-