Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

12 yaşına kadar kitap okumadı

Şimdi İse Yazar… Çocuk

Şimdi İse Yazar…

Çocuk Kitapları Yazarı Süleyman Bulut, ilkokul döneminde ders kitapları dışında eline hiçbir kitabı almayan, okumayan bir kişiydi. Süleyman Bulut, şimdi ise çocuk kitaplarıyla ün yapmış biri.
Bulut, geçtiğimiz hafta içinde Hatay TED Koleji’nde kitaplarını imzaladı. Hatay TED Koleji Yönetimi, okullarına konuk ettikleri Yazar Süleyman Bulut’la ilgili sunum, kitap imzalama ve söyleşi hakkında şu değerlendirmede bulundu:
“İlkokul dönemimde, ders kitaplarının dışında bir kitap görmedim, okumadım da… Ama masallar, Mevlâna öyküleri ve Nasreddin Hoca fıkraları dinleyerek büyüdüm, diyen Yazarımız Süleyman Bulut’u TED Hatay Koleji olarak okulumuzda ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Çocuk kitaplarıyla tanıdığımız Süleyman Bulut, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocuk hakları ile ilgili olarak öğrencilerimizle söyleyişi yaptı. Yazarımızın kitaplarını büyük bir ilgi ve keyifle okuyan öğrencilerimiz, okudukları kitaplar hakkında yazarımıza sorular yönelttiler. ‘Yazmaya devam edecek misiniz?’ sorusunu, ‘Siz okuduğunuz sürece yazmaya devam edeceğim’ diye yanıtlayan Yazarımıza, öğrencilerimizle yaptığı keyifli söyleyişi ve güzel paylaşımları için teşekkür ederiz.” -Gökay Gökdemir-