Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

% 51 Akhisar, % 49 Hatay…

Mirkan Aydın’ın yeni sezon

Mirkan Aydın’ın yeni sezon öncesi kararsızlığı sürüyor

Golcü futbolcu Mirkan Aydın’ın Hatayspor’u istediği ve kulübüyle de anlaşmasına rağmen, eşinin, ‘anne’ adaylığı konumu itibariyle doğumu İzmir’e yakın bir şehirde yapmak ve bebeğini de burada büyütmek istemesi nedeniyle, eşinin İzmir’e yakın Akhisarspor’da forma giymesinden yana olduğu öğrenildi.
Hatayspor yöneticileri ile görüşen Mirkan’ın, Bordo-Beyazlı takımda kalmaktan yana olduğunu, ancak ailevi sorunu nedeniyle karar veremediğinin altını çizerek mehil istediği öğrenildi. Hatayspor santrforu Mirkan’ın halen Almanya’da bulunduğu ve muhtemelen kararını da bir-iki gün içinde verebileceği öğrenildi. Bu arada Mirkan’ın Hatayspor’da kalmak istemesine rağmen, yaşanan gelişmeler sonrasında Akhisarspor Kulübü’ne biraz daha yakın olduğu öne sürülüyor.
-AKHİSARSPOR ÇOK İSTİYOR-
Süper Lig’e dönecek kadroyu oluşturmak için çalışmalara başlayan Akhisarspor yönetimi, dış transfer listesinin 1 numarasına ise Hatayspor’dan ayrılan Mirkan Aydın’ı aldı. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, kurmaylara, 32 yaşındaki golcü futbolcuyu mutlaka kadroda görmek istediğini söyledi. Yabancı kontenjanı dolu olduğu için transferde yerlilere yönelen Yeşil-Siyahlılarda, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak tarafından Kulüp Yönetimi’ne, “Ligde alabileceğimiz en iyi yerli golcülerden biri Mirkan. Geçen sezon Gazişehir’le Play-Off şampiyonluğu yaşarken rakibimizdi. Çok tecrübeli ve sistemimize uyum sağlayacak bir isim” raporu verildi.
Gurbetçi forvet Mirkan, geçen sezon Hatayspor’da 9, önceki sezon Altınordu’da ise 13 gol attı.
-Cemil Yıldız-