Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2-0 İçin Ne Dediler?

Süper Lig’de 21 takımla

Süper Lig’de 21 takımla oynanan 2020-2021 futbol sezonunda ilk hafta geride kalırken, ligin yeni ve flaş ekibi Atakaş Hatayspor, son şampiyon Medipol Başakşehirspor önünde aldığı net galibiyetle sezona başladı.

Atakaş Hatayspor’un, Süper Lig’in ilk haftası ilk maçında Medipol Başakşehirspor’u 2-0 yenmesinin yankıları sürüyor. Türkiye’de spor yazarı yorumcuları, Bordo-Beyazlı ekibin galibiyetine şaşırdı. Maç öncesi tahminler Medipol Başakşehirspor’un kolay kazanacağı şeklindeydi. Hatayspor, tüm tahminleri alt üst etti. Maç bitiminde galibiyet değerlendirmeleri ise şöyle oldu:
Vali Rahmi Doğan: Son Şampiyon Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e 3 puanla başlayan, şehrimizin gururu Atakaş Hatayspor’u tebrik ediyorum.
Mehmet Güzelmansur (Milletvekili): Tebrikler, Atakaş Hatayspor. Süper Lig’e galibiyetle başlayan şehrin takımı Hatayspor’umuzu kutluyor ve tebrik ediyorum. Yolu açık olsun. Medeniyetlerin ve kültürlerin şehri Hatay, tek yürek.
Hüseyin Yayman (Milletvekili): Atakaş Hatayspor’umuz, sezonun ilk maçında güzel bir oyunla Medipol Başakşehir’i 2-0 yendi. Süper Lig şampiyonunu üstün bir oyunla deviren Hatayspor’umuzu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Süper Lig’e tat katmaya geldik.
İsmet Tokdemir (Milletvekili): Süper Lig Şampiyonu M.Başakşehir’i 2-0 mağlup eden Atakaş Hataysporumuzu yürekten kutluyor, başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun çocuklar.
Lütfü Savaş (Hatay BŞB Başkanı): 53 yıllık kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen Atakaş Hatayspor’umuz, sezonun ilk maçında güzel bir mücadele ile Medipol Başakşehir karşısında sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Takımımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
Ekrem Dönmez (Hatay Barosu Başkanı): 53 yıl bekleyişten sonra Süper Lig’e merhaba diyen Hatayspor, lig şampiyonunu yenerek lige ‘merhaba’ dedi ve bizi mest etti. Galibiyetlerin devamını bekliyoruz.
Gökhan Zan (Milli futbolcu): 53 yıllık kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen Hatayspor’umuzun Medipol Başakşehir karşısında sezonun ilk maçında güzel bir mücadele ile kazanmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm şehrimize hayırlı, uğurlu olsun.
HASİAD: Süper Lig’de oynadığı ilk maçında son şampiyon Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup eden Atakaş Hataysporumuzu can-ı gönülden tebrik ediyoruz.
Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Süper Lig’de, Hatayspor’un Başakşehir galibiyetini kutluyorum.
Adem Yeşildal (Eski milletvekili): Tebrikler bizim şampiyon, Atakaş Hatayspor.
HAGİAD: Medipol Başakşehir’i 2-0 yenerek galibiyet kazanan Atakaş Hatayspor’umuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
HATSU Genel Müdürlüğü: Süper Lig ‘in ilk haftasında Başakşehir’i 2-0 mağlup eden Atakaş Hatayspor’umuzu tebrik ediyoruz.
Prof. Dr. Mehmet Maden (Hatayspor eski Başkanı): Geçen yılın iki şampiyonunun karşılaştığı maçta, kazanan Hatayspor oldu. Süper Lig’e galibiyetle ‘merhaba’ dedi. Başarılarının devamını diliyorum.
Kudret Özbakış (Eczacı): Süper Lig ilk maçında Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup ederek sezona güzel bir başlangıç yapan Hatayspor’umuzu tebrik ederim.
Şefik Çirkin (İYİ Parti İl Başkanı): ·Ligin ilk maçında çok anlamlı bir galibiyet alan Atakaş Hatayspor’u tebrik ediyoruz. Ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Şu sıkıntılı günlerde bir nebze neşe kattınız bize.
Var olun. Teşekkür ederiz.
Sabahattin Nacioğlu (Turizmci): Hatayspor, ilk galibiyetini aldı, hem de geçen sezonun şampiyon takımı Başakşehire karşı. Tebrikler Hatayspor futbolcuları, teknik heyeti ve yönetim kurulu. Bu takım, ligde kalmalıdır. Bekle bizi Fenerbahçe. Onu da yeneceğiz. Benim için önce memleketim, sonra Fenerbahçe gelir.
Av.Halil İbrahim Özgün (CHP eski İl Başkanı): Hataysporumuz, Süper Lig’in son şampiyonu Başakşehir’i 2-0 yenerek, Süper Lig’e şampiyon deviren olarak başladı. Tebrikler Hatayspor. Yolun açık olsun. -Cemil Yıldız-