Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2 Takımın da Eksikleri Var

Hatayspor’da; Katranis, Yusuf, Bilong,

Hatayspor’da; Katranis, Yusuf, Bilong, Selim, Boupendza ve Traore forma giyemezken, Galatasaray’da Yedlin, Marcao, Luyindama, Taylan ile Emre Kılınç yok.

Süper Lig’in 32’nci haftasında bugün Antakya Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Atakaş Hatayspor ile Galatasaray’ı, sakat ve cezalıları düşündürüyor.
HATAY’DA 6 EKSİK
Ev sahibi Atakaş Hatayspor, bugünkü maça 6 eksikle çıkacak. İlginçtir, 6 eksik de ilk 11 oyuncusu. Katranis, sarı kart cezalısı. Yusuf Kone, kırmızı kart cezalısı. Selim, ameliyat oldu. Traore, milli takımdan sakat döndü. Boupendza’nın ise bu sabah Antakya’da olması bekleniyor. Ancak idmansız, uykusuz ve yorgun. Kadroya girmesi şüpheli.
Boupendza için Hatayspor teknik kurmaylarının kafasındaki düşünce, listede ismine yer verilmesi, oyunun akışı içinde ihtiyaç olur ve kendisi de hazır olduğunu hissederse, oyuna alınması şeklinde. Bordo-Beyazlı ekipte diğer eksik ise stoper Bilong. Deneyimli yıldız futbolcu, bir haftadır sakat. İdmanda sakatlanan Bilong, idmanlara çıkmıyor.
Bordo-Beyazlı Kulüp’teki sıkıntı, 6 eksiğin de as kadro oyuncusu olması. Hatayspor’da çok iyi bir 11 futbolcu mevcudiyeti varken, yedek kulübesinde ise bu zenginliğin yetersiz olması, bir diğer sıkıntılı taraf olarak dikkat çekiyor. Diğer bir deyimle, Hatayspor’da kadro derinliği, istenildiği gibi değil. Bu da teknik heyeti zorluyor.
CİM BOM’DA 5 EKSİK
Galatasaray’da da eksikler can sıkıyor. Çaykur Rizespor maçında gördükleri kartlar sebebiyle cezalı duruma düşen DeAndre Yedlin, Marcao ve Luyindama, bugünkü maçta forma giyemezken, Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı’nın da hastalıkları sebebiyle oynayamayacak olması, takımdaki eksik sayısını artırdı. Öte yandan, Kerem Aktürkoğlu da adalesinden sakatlandı.
Birçok önemli oyuncusundan yoksun olarak Hatayspor karşılaşmasına hazırlanan Sarı-Kırmızılılarda, Teknik Direktör Fatih Terim, hafta boyu oyun sistemi ve karşılaşmanın şifreleri üzerinde çalıştı. Galatasaray’ın son iki hafta aldığı başarısız sonuçlar üzerine eleştirilmesi ve çift santrfor oynatılmanın bu yenilgilerde etken olduğunun belirtilmesi üzerine, Teknik Direktör Fatih Terim’in, bugünkü Hatayspor maçında tek santrforla sahaya çıkabileceği tahmin ediliyor.
Galatasaray’da Marcao ve Luyindama’nın yokluğunda, savunmanın merkezinde Donk’un yanında genç Ozornwafor hazırlandı. Sağ bekte ise Yedlin’in yerine Martin Linnes düşünülüyor. En ileriye, Kolombiyalı yıldız Falcao planlanırken, Sofiane Feghouli de 11’e monte edilecek.
-Cemil Yıldız-