Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Mayıs’ta Antakya’da

Cem Adrian, Türkiye’nin dört

Cem Adrian, Türkiye’nin dört bir yanında konserlerine devam ediyor.

10 yıldır, sadece çok renkli sesi değil, çok renkli müziği ile yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müziğin çok farklı dallarında çok farklı eserlere imza atan Cem Adrian, Türkiye’nin her şehrinde en fazla konser veren ve canlı performans sanatçıları arasında ön sıralarda yer alıyor. Adrian’ın bu sıkışık konser trafiğinde sahne alacağı yerlerden biri de Antakya olacak.
3 Mayıs’ta saat 20.00’da Sümerler Amfi Tiyatro’da sevenleriyle bir araya gelmeye hazırlanan Cem Adrian’ın konser biletleri Saray Saatçilik’ten, köprübaşındaki Petek Pastanesi’nden ya da Gökhan Müzik’ten temin edilebilecek.
Bugüne kadar; “Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım” (2005), “Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti” (2006), “Essentials / Seçkiler” (2008), “Emir” (2008), “Kayıp Çocuk Masalları” (2010), “Siyah Bir Veda Öpücüğü” (2012), “Şeker Prens ve Tuz Kral” (2013), “Cam Havli” (Umay Umay ile birlikte-2014), “Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum” (2014) ve “Yalnızlık Senden Daha Çok Seviyor Beni” (2015) albümlerini piyasaya çıkaran Adrian, Antakya’da, tüm albümlerinin en sevilen parçalarını seslendirecek. -Mutlu Yanık-