Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Okul Projesine onay

DOĞAKA; Hatay Milli Eğitim,

DOĞAKA; Hatay Milli Eğitim, Antakya ile Kırıkhan Belediyeleri projelerine destek onayı verdi.
DOĞAKA, 3 kurumla da sözleşmeler imzaladı.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA), 2017 Yılı Teknik Destek Programı Mart-Nisan döneminde başarılı bulunan Antakya Belediyesi, Kırıkhan Belediyesi ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait projeleri onayladı.
DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, projeleri başarılı bulunan 3 kurumun yetkilileri; Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’la ayrı ayrı protokol imzaladı.
Program kapsamında; Antakya Belediyesi’ne “Restorasyon İşlerinde Birim Fiyat ve Yaklaşık Maliyet Hesaplama Eğitimi”, Kırıkhan Belediyesi’ne “Sarı Okul’un Kültür Sanat Merkezi’ne Dönüştürülmesine Yönelik Danışmanlık”, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ise “STEM Eğitici Eğitimi” konularında teknik destek sağlanması planlanıyor. Temmuz ayı içerisinde yapılması planlanan eğitim ve danışmanlık hizmetleriyle, kurumların hizmet verme kalitesi ve personelin teknik kapasitelerinin artması yanı sıra, tarihi ve kültürel zenginliklerin kazanılmasına yönelik teknik altyapı oluşturulması amaçlanıyor. -Cemil Yıldız-