Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

45.000 kişi spor yaptı

Hatay BŞB’ye ait Spor

Hatay BŞB’ye ait Spor Kompleksi’nden 2019’da 44.780 kişi spor yaparak yararlandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne (BŞB) ait Spor Kompleksi’nden geride kalan 2019 yılı içerisinde, toplam 44.780 kişi spor yapmak suretiyle yararlandı. Basketboldan okçuluğa, güreşten tenise birçok branşı bünyesinde barındıran Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, hem vatandaşlara hem de sporculara kapılarını açık tutmaya devam ediyor.
Spor Kompleksi’nde, 2019 yılı içerisinde, 7-14 yaş grubundaki 9 bin 374 genç sporcuya 14 farklı branşta ev sahipliği yapılırken; fitness, step-aerobik, zumba ve yüzmede 5 bin 7’si kadın olmak üzere, 9 bin 71 sporsevere hizmet verildi.
Yıl içerisinde ücretsiz kurslar, üye kayıtları ve günlük girişler başta olmak üzere, toplamda 44 bin 780 sporsever, Türkiye’nin en büyük ikinci spor kompleksi olma özelliği ile öne çıkan tesisten faydalanma imkânı buldu. 2015 yılında faaliyete başlayan ve bugüne kadar geçen süre zarfında birçok önemli turnuvaya ev sahipliği yapan kompleks, yeni yılda da Hataylı sporseverlerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamaya devam etmeyi planlıyor.
Kış aylarında da kayıtların devam ettiğini ifade eden Büyükşehir yetkilileri, tüm sporseverleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’ne davet ediyor. -Selvi Günay-