Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

91.Dk’da ne dediler:

Erdoğan: Mücadele Mutlu Etti

Erdoğan: Mücadele Mutlu Etti

Kartal: Bireysel Hatalarla Yenildik

Cumartesi akşamı Antakya Atatürk Stadı’nda oynanan Hatayspor-Konyaspor maçı sonrası, 2 takımın teknik direktörü maçı değerlendirdi.
ERDOĞAN: Mücadele beni mutlu etti
Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, oyuncularının mücadelesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
Hatayspor’un teknik patronu Erdoğan, maçı değerlendirirken, karşılaşmanın zor olacağını bildiklerini söyledi ve şöyle devam etti:
“İstatistiklere göre, lig ortalamasının üzerinde bir koşu mesafesi var. Yaklaşık her maçta, 112 kilometrelik koşu mesafesi var. Buda ne kadar diri, koşan, mücadele eden bir takım olduğunu gösterdi. Oyuncularımızla da bunu paylaştık. Geriye düşmemize rağmen, maçı 2-1’e çevirmemiz, gerçekten oyuncularımın çok büyük bir mücadelesi sonrası oluştu. Oyuncularımın bu mücadelesinden dolayı çok mutluyum. Kendilerine teşekkür ediyorum.”
Hatayspor çalıştırıcısı Erdoğan, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına hemen başlayacaklarını ve o maçı da kazanarak serilerini devam ettirmek istediklerini belirtirken, Konyaspor önünde 1-0 yenik duruma düşmelerine rağmen maçı çevirdiklerinin altını çizdi ve şöyle devam etti:
“Maç içinde de geriye düşmemize rağmen, hiç inançlarını kaybetmediler. Oyuncularıma, maç öncesinde, ‘Geriye de düşebiliriz arkadaşlar. Oyun disiplininden, düzeninden hiçbir zaman taviz vermeyelim. Biz, her zaman rakibe karşı pozisyona gidebilecek yeteneklere sahibiz. Yeter ki konsantrasyonumuzu yüksek tutalım’ dedim. Sağ olsun, oyuncularımın, 1-0 geriye düşmemize rağmen ve bu kadar iyi savunma yapan bir rakibe karşı golleri bulması, gol dışında pozisyon da üretmesi önemliydi. İkinci yarı, rakibe hiçbir pozisyon vermedik. Bunlar, güzel şeyler. Dediğim gibi, gelişmeye, çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah, maçtan maça hazırlıklarımızı yapıp, güzel skorları almaya devam ederiz.”
KARTAL: BU OYUNLA HAKETMEDİK
Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise maça kontrollü başladıklarını, her şeyin planladıkları gibi gittiğini ve öne geçtiklerini, bu arada rakibin etkili ataklarını bertaraf ettiklerini söyledi. Kartal, şöyle devam etti:
“İlk yarının bitimine birkaç dakika kala, savunmadaki hata nedeniyle devreyi berabere tamamladık. İkinci yarıya da kontrollü başladık. İkinci yarı, kontrollü ve dengede geçerken, savunmadaki anlaşmazlıktan dolayı geriye düştük. Kaybettik, üzgünüz.” -Cemil Yıldız-