Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Açıkalın: Değişime inandık

Hatay Barosu Genel Kurulu’nda

Hatay Barosu Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Hüseyin Cihat Açıkalın, değişime inandıklarını ve başardıklarını söyledi. Seçimi kazandığının belli olmasından sonra yaptığı ilk açıklamasında, “Değişime inandık, birlikte kazandık” diyen Hüseyin Cihat Açıkalın, şöyle devam etti:
“Kimseyle bir hesabımız yok. Meslektaşlarımızın hak ettikleri gibi yönetilmeleri için söz verdiğimiz her projemizi hayata geçireceğiz. Bugünden sonra meslektaşlarım iyi bilsinler ki, Başkan Bey değil, Cihat kardeşleri ve Cihat abileri var.
Bu bir yarıştı ve meslektaşlarımız, bayrağı bize teslim ettiler. Buna, yönetime giren tüm arkadaşlarımız ile layık olmaya çalışacağız. Hatay Baromuzun sesi artık daha gür çıkacak. Ben, bizimle beraber aynı yarışta olan tüm adaylarımıza teşekkür ediyorum. Demokrasi kazandı, Hatay kazandı.”
Hatay Barosu Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın’ın seçimi kazanan listesinde şu isimler bulunuyor:
Yönetim Kurulu: Av. Şükran Düzen, Av. Oya Mıstıkoğlu, Av. Ali Bilgin, Av. Özgür Önder Diyapoğulları, Av. Erhan Nizamoğlu, Av. Osman Taşçı, Av. Hamdi Evren, Av. Murat Cengiz Güzeltepe, Av. Mehmet Nurullah Trabzon, Av. Selçuk Polat.
Disiplin Kurulu: Av. Mehmet Saruhan, Av. Esra Erol, Av. Emine Kalkan, Av. Mehmet Ömer Çakmak, Av. Hasan Yorulmaz.
Denetleme Kurulu: Av. Fuat Çıkan, Av. Gizem Sönmez, Av. Neslihan Güraslan.
TBB Delegeleri: Av. Necat Kültür, Av. Hüseyin Dilmeç, Av. Murat Bora Oğuz.