Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Açılışa sadece AKP Milletvekilleri davet edildi

Birileri, Sağlık Müdürlüğü Yönetimi’ne,

Birileri, Sağlık Müdürlüğü Yönetimi’ne, Hatay’da 11 Milletvekili olduğunu anlatmalı!

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, resmi protokol kurallarını hiçe sayan bir anlayışla, geçtiğimiz hafta içinde Defne ilçesinde gerçekleştirdiği açılış töreni için Hatay Milletvekillerinin bir kısmına davette bulunurken, bir kısmını ise göz ardı etti.
Edinilen bilgiye göre, Defne ilçesinde ihtiyacı hissedilen hastane ve diğer sağlık kurumlarının oluşturulabilmesi için aylardır bu konuda Bakanlık ve il düzeyinde girişimleri, çalışmaları olduğu bilinen Hatay Milletvekilleri, hafta sonu gerçekleşen KETEM Merkezi açılışına davet edilmedi.
Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, Defne Belediyesi’nin tahsis ettiği eski ana hizmet binası yerinde oluşturulan KETEM açılışına; AKP’li Milletvekillerini, AKP’li İl Kadın Kolları Başkanını, AKP’li Defne İlçe Başkanını davet ederken, Hatay’ın, AKP dışındaki Milletvekillerini, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanını, bölgenin en güçlü partisinin ilçe başkanı ile kadın kolları başkanını ise davet etme gereği duymuyor. Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Yöneticilerinin, Defne ilçesindeki bu uygulamasının üzüntüye yol açtığı ve kentteki birlik, beraberlik, hoşgörü iklimine hizmet etmediğinin anlatılması gerektiği savunuldu. Bu arada, CHP Hatay Milletvekilleri ile Büyükşehir Belediye Başkanının, Defne ilçesindeki açılışa davet edilmemeleriyle ilgili eleştiri oklarının çevrildiği Defne Belediyesi ise bir açıklama yapmak zorunda kaldı, açılışla ilgili davet ve protokol uygulamasının İl Sağlık Müdürlüğü uhdesinde gerçekleştiğini duyurdu.
-Cemil Yıldız-