Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP Heyeti OSB’de

AK Parti Milletvekilleri Hüseyin

AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Yayman ile Sabahat Özgürsoy Çelik ve İl Başkanı Mehmet Yeloğlu öncülüğündeki Partili bir heyet, önceki gün Antakya Organize Sanayi Bölgesi’nde ziyaret ve temaslarda bulundu. Bazı sanayi tesislerini gezen, o arada OSB Yönetimi ile görüşme imkanı da bulan AK Parti heyetinin, sanayicinin desteklenmesi konusunda hükümetin koyduğu kararlılığa vurgu yaptığı kaydedilirken, Mehmet Kılıçlar’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu HATBORU A.Ş. ziyaret sonrası, OSB Başkanı Tahsin Kabaali şu değerlendirmeyi yaptı:
“Hatay Milletvekilleri Sayın Doç.Dr. Hüseyin Yayman, Av. Sabahat Özgürsoy Çelik ve Ak Parti Hatay İl Başkanı Sayın Mehmet Yeloğlu ile Ak Parti yöneticilerinin, Antakya OSB’de faaliyet gösteren ve ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan Hatboru Çelik Boru Sanayi A.Ş.’yi ziyaretlerine katılım sağladık.
Sayın Milletvekillerimize, sanayicinin kullandığı elektrikte önemli yer tutan (fatura bedelinin % 32’si) YEKDEM (Yenilenebilir Enerji Kaynakları Destekleme Mekanizması) bedelleri ile ilgili sıkıntımızı ilettik.”
-Cemil Yıldız-