Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP özür diledi

AK Parti’den, Hatay İl

AK Parti’den, Hatay İl Gençlik Kongresi’nde yaşanan görüntüler için özür geldi. İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yayınlanan özür metninde, davulla, temaslı şekilde dans eden Partililer hakkında disiplin sürecinin başlatıldığı duyuruldu.
AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanlığı mesajı şöyle:
“11 Şubat 2021 Perşembe günü saat 14:00’te gerçekleştirmiş olduğumuz Hatay İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongremizde, içinde bulunduğumuz salgın şartlarından ötürü, ‘Maske, Mesafe ve Temizlik’ kurallarına başlangıçtan itibaren en üst düzeyde dikkat edilmiş ve kongremiz, bu hassasiyetle icra edilmiştir.
Kongre salonu girişinde tüm katılımcılarımız maske ve mesafe kurallarına uymuş, salon girişinde teşkilatımızca maske ve dezenfektan dağıtımı yapılmış, gerektiği gibi kullanılmasının elzem olduğu da tüm katılımcılarımıza ve misafirlerimize hem sözlü hem de afişlerle hatırlatılmıştır.
Ancak tüm uyarılar ve hassasiyete rağmen, kongremiz bitip katılımcıların dağılmasından sonra, salonda görevli olan bazı arkadaşlarımız, tüm kongre boyunca dikkat ettiğimiz ve kendilerine hatırlattığımız kurallara rağmen, asla tasvip edilmeyecek bir durum içerisine girmiş ve maske, mesafe, hijyen kurallarına uymayarak salgın kuralları ihlalinde bulunmuşlardır.
Partimiz, bu üzücü durum karşısında disiplin kurulu işlemlerine başlamış olup, ilgililerle alakalı olarak gereken çalışmayı yapmaktadır. Oluşan durumdan kaynaklı kamuoyundan özür diler, saygılarımızı sunarız.” -Haber Merkezi-