Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akşener Hayran Kaldı

İYİ Parti lideri Meral

İYİ Parti lideri Meral Akşener, gittiği Armutlu Mahallesi’ndeki Toplum Gönüllüleri Derneği’nde 25.000 öğrenciye burs verildiğini öğrendiğinde, şaşırdı, KOYUN adağı bağışladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Pazartesi günkü ilimiz ziyaretinde gittiği, Defne ilçesi Armutlu Mahallesi’nde bulunan Toplum Gönüllüleri Derneği’nde yapılan çalışmaları gördüğünde şaşırdı. Toplum Gönüllüleri Derneği Başkanı Ali Nurlu, İYİ Parti liderine; 25.000 öğrenciye burs verdiklerini, Dernek’ten yardım alan yüzlerce kişinin tamamının öksüz ya da yetkim olduklarını söylerken, ziyaretle ilgili olarak şu paylaşımda bulundu:
“İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, kurmaylarıyla birlikte Dernek merkezimizi ziyaret ederek, bu bölgede gerçekleştirdiğimiz binlerce sosyal sorumluluk projesi hakkında bilgi aldı, incelemelerde bulundu ve Derneğimize kayıtlı yetim ailelerimize dağıtılmak üzere bir koyun adağı bağışladı. Sayın Meral Akşener ve kurmaylarına, Derneğimize olan yakın ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.” -Cemil Yıldız-