Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Algı ve Zamanlama Manidar

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Atıç, FETÖ’den tutuklanan ortağı için “Yargı süreci işliyor”, kendisiyle ilgili FETÖ iddiaları için de “İspat etsinler, yağlı urganı kendi elimle boynuma geçiririm” dedi.

AK Parti İl Başkanı ,hayatta yaşadığı güçlükleri anlatırken gözyaşlarını tutamayarak ağladı!
ATIÇ, “İstifa edecek misiniz?” sorusuna cevaben, “Bu bir AŞK’tır, AŞK’ta istifa olmaz?” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, ortağının FETÖ şüphelisi olarak tutuklanması ile kendisine yönelik FETÖ’cü olduğuna dair iddialar üzerine düzenlediği basın toplantısında, ortağına yönelik yargısız infaz yapıldığını savunurken, “Yargı süreci işleyen bir dava ile ilgili konuşmak doğru değil” dedi, kendisine yönelik FETÖ’cü iddiaları için de, 15 Temmuz gecesi, öncesi ve sonrasında kendisinin FETÖ ile ilgili bir tek yanlış davranışı, hareketi ya da yönlendirmesi olmadığını,15 Temmuz gecesinde de evden helallik almak suretiyle ayrıldığını hatırlatarak, ”Yaşadıklarım var, tanıklarım var. Gece yarısından sabaha kadar hain, alçak darbe girişimine karşı herkesi Parti binası önünde toplanmaya çağırdığımızı binlerce Hataylı hemşerim bilmektedir” açıklaması yaptı.
-İSPATLASINLAR!-
Hakkında sosyal medyada yer alan bazı iddialar üzerine basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç. FETÖ şüphelisi olarak tutuklanan ortağıyla ilgili sosyal medyada açıklanan milyonlarca dolarlık servet ve bir o kadar gayrimenkul sahibi olduğuna dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını, ortağının banka hesaplarında 17.000 TL’si İŞ ve 2500 TL’si Albaraka’da olmak üzere toplam 19.500 TL’lik hesabı bulunduğunu, başkaca bir parası olmadığını, iddia edilen serveti ispat eden olursa o servetin de o kişiye bağışlanacağını bildirdi.
-MANİDAR-
Kendisi ve ortağı üzerinden hem kendisi hem de Partinin yıpratılmaya çalışıldığın söyleyen AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, zamanlamanın manidar olduğunun altını çizerek, “Birileri, ‘kongre sürecinde Ahmet Atıç’ı nasıl bertaraf edebiliriz’in hesabında. Ancak başaramayacaklar” dedi.
AK Parti’de siyasete gençlik kollarında başladığını ve Türkiye’nin en genç İl Gençlik Kolu Başkanı olduğunu, bıraktığında da Türkiye’nin en yaşlı Gençlik Kolları Başkanı olduğunu söyleyen Atıç, ardından il yönetimine seçildiğini söyledi. Ahmet Atıç, İl Başkanlığına seçildiğini, Partide aldığı her görevin kendisi için kutsal ve anlamlı olduğunu, ancak İl Başkanlığı ile birlikte kendisine yönelik karalamalar olduğunu, sözlerinin başında ifade ettiği gibi bunların zamanlamasının da manidar olduğunun altını yeniden çizdi.
-ATIÇ’IN GÖZYAŞLARI-
AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, basın toplantısının son bölümünde gözyaşlarının akmasına neden olan duygulu sözleriyle salondakileri de etkiledi. Atıç, şöyle konuştu:
“İlkokulu, ortaokulu, liseyi zor koşullarda Hatay’da okumuş, 28 Şubat mağdurları arasında olmuş ve KKTC’de Hukuk Fakültesi okumak zorunda kalmış, babası hayvancılık yapan, zorluklarla mücadele eden bu kardeşiniz, kimi zaman yokluktan, parasızlıktan otostop çekerek evine ve okuluna gidebilmiş, 2004’te AK Parti kadrolarında fotoğraf çekerek görev almaya başlamış, broşür dağıtmış, sıra aralarında dolaşırken de birileri benim için, ‘Bu çocuk kim?’ derken, birileri de ‘İmam hatip okulu mezunu, Hukuk okuyor’ demişti.”
AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, duygu yüklü sözleri, akıcı ve etkileyici üslubu ile aktarışı sırasında salondakiler onu alkışlarken, gözyaşlarını tutamadı.
AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, basın toplantısının sonunda bir gazetecinin ”İstifa edecek misiniz?” sorusuna cevaben, “Bu bir AŞK’tır, AŞK’ta istifa olmaz?” yanıtı verirken, bir başka gazetecinin “Genel Merkez bazı Belediye Başkanları ile İl ve İlçe Başkanlarının istifasını istiyor. Hatay’da böyle istifrası istenen ya da görevden alınması düşünülen Belediye Başkanı ile İl-İlçe Başkanı var mı?” şeklindeki sorusuna ise şu cevabı verdi:
“Bu bir iç muhasebedir. İç disiplini çalıştıran bir Partiyiz. Hatay ilimizle ilgili bu yönde bize gelmiş bir istifa isteği yok…” -Cemil Yıldız-