Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALİKEV’den Sanat’a Destek

Maddi zorluk yaşayan genç

Maddi zorluk yaşayan genç sanatçıların hayallerine ulaşmalarını sağlamak için ALİKEV (Ali İsmail Korkmaz Vakfı) tarafından hayata geçirilen Genç Sanatçı Fonu (GSF) Projesi, bu seneki değerlendirmesini ‘Barış’ teması altında gerçekleştirecek. Bu konuda kısa bir açıklama yapan Vakıf, “Bu yıl değerlendirmelerin “Barış” temasına göre yapılacağı ALİKEV GSF’ye 30 Nisan 2018’e kadar başvuru yapılabilecek” derken, şu bilgiye yer verdi:
“Başvuru yapabilmek için 1 Ocak 1988 ve sonrasında doğmuş olmak yeterli. Tüm illerden başvuru yapabilirsiniz. Desteklerin eser başına en fazla 5 bin TL olarak belirlendiği fonda; eserin üretimi için gereken ahşap, metal, tuval gibi malzemeler, küçük araç-gereçler, fotoğraf veya heykel stüdyosu ayarlanması, malzemelerin nakliyesi ile değerlendirme komitesinin uygun gördüğü diğer destekler de verilecek.
Başvurularınız için Genç Sanatçı Fonu Başvuru Formu’nu indirerek doldurmanız ve Genç Sanatçı Fonu konu başlığı ile bilgi@alikev.org e-posta adresine göndermeniz gerekiyor.” -Tamer Yazar-