Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınözü’lü Hentbolcu Milli Takımda

Altınözü Kaymakamlığı Gençlik ve

Altınözü Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, 27 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Alanya’da Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) tarafından gerçekleştirilen Türkiye Hentbol Şampiyonası Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan takım sporcusu Enver Yavaş “Milli Sporcu” unvanı almaya hak kazandı.
Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından 20-22 Eylül 2018 tarihinde Giresun’da düzenlenecek Hentbol U18 Yaş Erkek Milli Takım Kampı’na Altınözü Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı Sporcusu Enver Yavaş da katılmaya hak kazanarak, uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil edecek. Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, gelişmeyle ilgili şunları kaydetti:
“Türkiye Hentbol Şampiyonası Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan takımızın sporcusu Enver Yavaş, ‘Milli Sporcu’ unvanını almaya hak kazanması bizleri gururlandırdı. 27 Haziran-1 Temmuz 2018 tarihleri arasında Alanya’da Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) tarafından gerçekleştirilen Türkiye Hentbol Şampiyonası Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan takımız bizi gururlandırmıştı. Altınözü Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı Antrenörü Savaş YÜKSEK yönetiminde Türkiye Şampiyonu takımızın sporcusu Enver Yavaş milli takıma katılarak önemli bir başarı elde etmesi bizleri gururlandırdı. Spora verdiğimiz desteklerin meyvelerini almaya devam ediyoruz. Altınözü’nde görevde olduğum 20 aylık süre zarfında spora ve sporcuya desteğimiz hep sürdü. Başta, sporcumuz Enver Yavaş üzere, Antrenörü Savaş Yüksek’e ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Ahmet Zümre’yi kutluyorum. Milli Takıma seçilen sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.”
-Yusuf Cemil Karaçay-