Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalya örnek olsun mu?

Benzeri için adım olsun…

Benzeri için adım olsun…

Antalya Ticaret Borsası (ATB), ihracat potansiyeli bulunan üyelerini uluslararası pazarlara açmak için Uluslararası Rekabetçiliğin
Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) Projesi’ni hayata geçiriyor.

Antakya ve diğer ilçelerde, kentin geleneksel üretim bandında yer alıp da dışarıya açılmak isteyen, ama bunu nasıl yapacağını bilemeyen kaç işletme var? Peki, elindeki ürünün kalitesi iyi olmasına rağmen, pazarlama yanlışlarına kurban olan kaç girişim var?
Antalya, bu soruların cevaplarını Antalya Ticaret Borsası (ATB) noktasında bir araya getirdi ve ‘Antalya İli Geleneksel ve Yöresel Tarım Ürünleri Tıbbi Aromatik Bitkiler, Uçucu Yağlar, Reçel, Pekmez, Baharat ve Zeytin-Zeytinyağı İhracatının Geliştirilmesi Projesi’ni geçtiğimiz günlerde üyelerine tanıttı.
Antakya özelinde merak edilen konuya dair bilgi veren Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, yürütülen proje ile beraber ATB üyelerinin yurtdışı bağlantılarının sağlanarak ihracat potansiyelini artırmayı hedeflediklerini anlattı, 3 yıl sürecek proje kapsamında verilecek eğitimlerle de firmaların bu üretime ve pazarlamaya yönelik altyapılarının güçlendirileceğini söyledi.
-KATILACAK MIYIZ?-
“Eldeki geleneksel üretimin markasal sürecinde ciddi eksiklikler yaşayan ve bu eksikliği sebebiyle mevcut gücünü ‘ulusal ve uluslararası’ ticaret adına değerlendiremeyen Hatay adına merak edilen bir diğer nokta, bu yıl 13-17 Eylül tarihlerinde yapılacak Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX) katılımın ne düzeyde olacağı…
-Tamer Yazar-