Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arsuz, Bahar Öğretmen’e Ağlıyor

Arsuzlu Öğretmen Bahar Bayraktar;

Arsuzlu Öğretmen Bahar Bayraktar; fenalaştı, kalp krizi geçirdi, hastaneye kaldırıldı, kurtarılamadı, karnındaki 7 aylık bebeği de can verdi.

İlimiz Arsuz ilçesine bağlı Üçgüllük İlköğretim Okulu Rehberlik Öğretmeni Bahar Bayraktar, önceki gün akşam saatlerinde birden fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Bahar Bayraktar adlı Öğretmenin kalp krizi geçirdiği saptandı. Müdahale edilmesine rağmen kurtarılamayan Bahar Öğretmen’in, bu sırada karnındaki 7 aylık bebeğinin de öldüğü ortaya çıktı.
“Demir” adında 1,5 yaşında bir çocuk annesi olan Bahar Bayraktar adlı, Hatay Eğitim İş üyesi Öğretmen’in cenazesi, Salı günü, Gözcüler Mahallesi’ndeki baba evinden alınarak aile mezarlığında gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
Arsuz’un tanınmış ailelerinden ‘Ekenel’lerin kızı olan Bahar Bayraktar, yine Öğretmen olan Özcan Bayraktar ile evliydi. Bir çocuk annesi Bahar Bayraktar’ın karnındaki 7 aylık bebeğiyle birlikte vefatı; ailesini, eğitim camiasını ve sevenlerini gözyaşına boğdu. Rehberlik Öğretmeni olan Bahar Bayraktar’ın ölümü, görev yaptığı okulunda da üzüntüyle karşılandı.
Arsuz Üçgüllük İlkokulu internet sitesinde şu mesaj yazıldı:
“Dün akşam aniden rahatsızlanan Bahar Öğretmenimizi kaybettik. Yüzündeki gülüşü ve her yaştan insana yaklaşımıyla büyük bir sevgi kazanan Öğretmenimiz ‘Bahar Öğretmen’, hep bizimle anılacaksın. Toprağın bol olsun.” -Cemil Yıldız-