Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arsuz’da büyümeye devam edeceğiz

Demokrat Parti Arsuz İlçe

Demokrat Parti Arsuz İlçe Teşkilatı’nın ilk olağan kongresinde İlçe Başkanlığı’na getirilen İlmettin Köybaşı, sloganlarının, ‘Herkes için adalet,herkes için demokrasi,herkes için zenginlik’ olduğunu söyledi.

Demokrat Parti (DP) Arsuz İlçe Teşkilatı’nın ilk olağan kongresi Sultanköy Cafe ve Restoran’da gerçekleştirildi. DP Arsuz teşkilatının ilk kongresi, saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Kongre’de, divan başkanlığına Cengiz Tazearslan, divan üyeliklerine ise Recep Çetin ve Ömer Şehne getirildi.
Yapılan konuşmalardan sonra seçimlere geçildi. Seçime tek liste halinde gidildi ve DP Arsuz İlçe Teşkilatı şu isimlerden oluştu: İlçe Başkanı İlmettin Köybaşı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Mustafa Ağır, Yusuf Yürek, İsmail Kuru, Mehmet Seven, İmadettin Topal, Necati Yılmaz, İbrahim Çapa ve İsmail Korkmaz. Gerçekleştirilen Kongre’de İl Delege adaylığına ise ilçe yönetiminin tamamı seçildi.
-HERKES İÇİN ADALET-
Seçimler sonrası bir teşekkür konuşması yapan DP Arsuz İlçe Başkanı İlmettin Köybaşı, şöyle konuştu:
“Ben ve arkadaşlarıma sorumluluk isteyen bir görev yüklediniz. Hepinize güveniniz için teşekkür ederim. Arsuz ve havalisinde, hemen her köşede, her evde ve mekânda bundan böyle Demokrat Parti’yi ve onun görüşlerini eskisinden daha fazla seslendirmeye ve tanıtmaya gayret edeceğiz. Arsuz’da büyüyen ve gelişen siyasi partilerden biride DP olacaktır. Demokrat Parti’nin ‘Herkes için adalet, herkes için demokrasi, herkes için zenginlik’ sloganı ana ve sürükleyici sloganımız olacaktır.”
İlmettin Köybaşı, Arsuz DP İlçe Teşkilatı olarak, Arsuz’un ve bölgenin sorunlarının giderilmesi anlamında da çalışmalarda bulunacaklarını söyledi. -Tamer Yazar-