Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aşılanan gruplar içinde Biz de Olmalıyız

Amasya Yaş Sebze ve

Amasya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği tarafından gündeme alınan, halci esnafın da aşılamada öncelikliler listesinde olması talebine destek, Antakya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Mustafa Bal’dan geldi.

Antakya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Mustafa Bal, Amasya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği tarafından gündeme alınan ve Sağlık Bakanlığı’na iletilen “hal esnafının da aşıda öncelikliler listesine alınması talebini” desteklediklerini ifade etti.
Amasya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Bekir Kodak ile Amasya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkan Yardımcısı Serdar Çiçek tarafından gündeme alınan talebe dair bilgilendirme şöyle:
“Kovid-19 sürecinde zor şartlar altında, gece-gündüz demeden halkımıza sebze, meyve ve benzeri ürünleri ulaştırmada çalışan pazarcı, manav ve halci esnafımız, her an korona tehdidi altında mesleğini icra etmektedir. Sosyal mesafe olmayan, her gün vatandaşlarımızla bire bir temas etmek zorunda kalan halci esnafımız, büyük risk altındadır. Esnafımız evine döndüğünde, aile bireylerinin de (anne, baba, çocuklar) olduğu göz önünde bulundurulduğunda, aşılamada öncelikliler arasında olması doğru olacaktır.
O nedenle, Sağlık Bakanlığımızın aşılama çalışmalarında esnafımızın da öncelikliler listesine alınmasını önemle arz ve talep ederiz.” -Tamer Yazar-