Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’den

Büyükşehir gündemine Eleştiri “Dünyanın

Büyükşehir gündemine Eleştiri

“Dünyanın ortak gündemi işsizlik, geçim sıkıntısı ve salgın. Oysa Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Grubu’nun olağanüstü gündemi maalesef… Sorumluluk sahibi herkesi duyarlılığa davet ediyorum.”

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan ve Belediye Meclis Toplantısı için çağrıda bulunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 1. Maddesi gereğince, gündem konularını görüşmek üzere 29.04.2020 Çarşamba günü saat 14.00’da, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda 2020 Yılı 1. Olağanüstü Toplantısı’nı yapacaktır” dedi. 4 teklif görüşmesi, 2 imar planı değişikliği ile 2019 Mali Yılı Faaliyet Raporu’nun gündem maddeleri arasında yer aldığı Meclis Toplantısı için yapılan bilgilendirmeyi eleştiren isim, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin oldu.
Sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştığı eleştirisinde, dünyanın ortak gündeminin işsizlik, geçim sıkıntısı ve salgın olduğuna işaret eden Çinçin, Meclis gündem maddelerinin bu ‘sıkıntılı gündemi’ karşılamaktan uzak olduğunun altını çizdi ve “Sorumluluk sahibi herkesi duyarlılığa davet ediyorum” dedi. -Tamer Yazar-