Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AYM üyelerine özel konser

Medeniyetler Korosu unutulmaz bir

Medeniyetler Korosu unutulmaz bir konsere daha imza attı

Medeniyetler Korosu, Anayasa Mahkemesi’nin 55. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında muhteşem bir konsere imza attı. İstanbul Swissotel’de düzenlenen etkinlikte, AYM üyelerine özel bir konser veren Antakya Medeniyetler Korosu izleyenlere unutulmaz bir konser keyfi yaşattı.
Yurtiçi ve yurtdışı bir çok konserde ilimizi başarı ile temsil eden, gururumuz Medeniyetler Korosu’nun seslendirdiği birbirinden güzel eserleri, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ve tüm üyeleri ile birlikte Dünyanın farklı ülkelerinden gelen Anayasa Mahkemesi üyeleri beğeni ile izledi.
Bir arada yaşama kültürü ile tüm dünyaya örnek olan Hatay’ı en iyi şekilde ifade eden Medeniyetler Korosu’nu Anayasa Mahkemesi 55. kuruluş yıldönümünde konuk etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, dinlemiş oldukları farklı din ve mezheplere ait eserleri çok beğendiklerini vurgulayarak Antakya Medeniyetler Korosunu davet etmekle ne kadar doğru bir iş yaptıklarının altını çizdi. Arslan, Özel’de Hatay’ı genelde Türkiye’yi her platformda başarı ile temsil eden Medeniyetler Korosunun başarılı Şefi Yılmaz Özfırat başta olmak üzere değerli koro üyelerini yürekten kutlayarak çalışmalarında başarılar temenni etti.
Anayasa Mahkemesi üyelerine güzel bir konser keyfi yaşatmanın onurunu yaşadıklarını ifade eden Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat, “sen ben yok biz varız” diyerek bu başarının herkesin olduğunu vurguladı. Anayasa Mahkemesinin 55. kuruluş yıldönümü programında kendilerini konuk eden Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ve tüm üyelere sonsuz şükranlarını sunan Özfırat, Medeniyetler Korosu’na her daim verdikleri destekten dolayı Hatay Valisi Erdal Ata ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. D. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini sundu. -Mehmet ÖZGÜN –