Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahçeşehir’in 2 Projesi Sahada

Milli Eğitim Bakanlığı’nca düzenlenen

Milli Eğitim Bakanlığı’nca düzenlenen “Eğitimde Yenilikçilik Ödülleri” proje yarışmasında, ilimiz Hatay okullarına ait 4 proje de saha çalışmasına kaldı. Bu projelerden iki tanesinin Bahçeşehir Hatay Koleji’ne ait olduğu bildirildi. Okul yönetimi, kendilerini Hatay adına çok heyecanlandıran bu yarışta bu yıl ödülün Hatay’a verilmesini çok istediklerini, bununla ilgili gerekli lobi çalışmalarını da sürdürdüklerini kaydederek şu bilgileri verdi:
“Bu yıl Türkiye geneli 4.841 başvurunun yapıldığı Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’nde değerlendirme sürecinden sonra toplam 151 proje saha ziyaretlerine kaldı. Hatay’dan saha çalışması için onaylanan 4 projeden 2’si Bahçeşehir Koleji’ne ait. Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, ‘Matematik Kampı ile Matematiksel Düşünme’ ve ‘Atık Malzemelerden STEM Çalışmaları’ konulu projeleri değerlendirmek ve yerinde incelemek üzere Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü’ne ziyarette bulundu.”
Okul Müdürü Sefer Kaplan, gelişmeyle ilgili olarak, “Hatay’dan saha çalışmasına kalan 4 projeden 2’sinin okulumuzdan çıkması bizi çok mutlu etti. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi kutluyorum. Bu tarz yenilikçi projelerin yaygınlaş-tırılması konusundaki çalışmalarımız devam edecek” dedi. -Cemil Yıldız-