Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Soylu Belen’de

Pazar akşam saatlerinde Hatay’a

Pazar akşam saatlerinde Hatay’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Arsuz Kışla köyündeki ziyaret ve temaslarından sonra Belen ilçesine geldi. Bakan SOYLU ve beraberindeki, MHP Genel Bşk. Yrd. Mevlüt Karakaya ve Vali Rahmi Doğan yanı sıra heyetin diğer üyeleri birlikte Belen Atatürk Parkında vatandaşlarla bir araya geldi.
Pazar gecesi Belen ilçe merkezindeki buluşmada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çıkartılan yangınlarla ilgili çok titiz araştırma yapıldığını, gözaltılar olduğunu, terörle bağlantısının araştırıldığı şeklinde mesajlar verdi.
İçişleri Bakanı SOYLU Belen’de halkla buluşmasında şu mesajları verdi:
“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da size geçmiş olsun dilekleri var.
Mevlüt Bey burada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Biz de iletiyoruz. Şunu ifade edeyim, biraz önce Belen’deydik, ardından yanan fabrikalara uğradık, hakikaten büyük bir felaket ve bu konuda, ‘bunun nasıl çıktığı, ne şekilde oluştuğu’ konusundaki tahkikatlar hem soruşturmayı yapan savcı tarafından hem güvenlik güçlerimiz tarafından devam etmektedir.
Bir taraftan da hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekiplerimiz hem AFAD ekiplerimiz, gerek kaymakamlarımız gerek muhtarlarımız hep birlikte şu anda hasar tespit çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Gerek Belen’deki binalardaki hasarlar gerekse de işte Kışla Mahallesi gibi buralarda meydana gelen tarım hasarlarını, bütün bunlarla ilgili hasar tespitleri ‘nasıl olacak, ne noktadadır’ buna ait bütün tespitleri arkadaşlarımız yapıyor.” -Cemil Yıldız-