Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilek Güreşi Seçmeleri yapıldı

Bilek güreşi Hatay il

Bilek güreşi Hatay il seçmeleri Antakya’da yapıldı. Kanal Spor Kulübü’nde gerçekleşen il seçmeleri müsabakalarına katılan 30 sporcu, şampiyonluk için bilek gücünü kullandı. Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal Ceylan ve Milli Sporcu Murat Ceylan idaresinde gerçekleşen bilek güreşi il seçmeleri müsabakalarında tatlı bir heyecan yaşandı.
Heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalarda, çeşitli yaş kategorilerinde sporcular şampiyonluk için ter döktü. Seçme müsabakaları sonrasında ilk üç dereceye giren sporculara madalya verildi.

Bilek Güreşi İl Temsilcisi Nurten Kanal Ceylan, Gazeteci Hüseyin Zorkun ve Milli Sporcu Murat Ceylan tarafından sporculara madalyaları takdim edildi. İl Temsilcisi Nurten Kanal Ceylan, yaptığı açıklamada, güzel bir müsabakaya ev sahipliği yaptıklarını dile getirerek şu bilgileri verdi:
“Seçmelerde dereceye giren 15 sporcumuz ilimizi temsil etmeye hak kazanacak. Sporcularımız, 14 – 18 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Milli Takımı seçmelerine katılacaklar. Milli Takım seçmelerinde dereceye gireceğimize ve milli takıma sporcu kazandıracağımıza inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Bu arada, yarışmaların ardından Antalya’ya gitmeye hak kazanan sporcuların isimlerinin daha sonra açıklanacağı belirtildi. -Adil Yeşildağ-