Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Biliyoruz, yarınlar bizimdir.”

“Bu çürümüş düzende işimiz,

“Bu çürümüş düzende işimiz, aşımız, sağlığımız güvende değil. Bize, yaşamak için Sosyalizm gerek! Sen de TİP’e katıl, yeni bir dünyayı el ele kuralım” mesajı veren Barış Atay, çağrısını sosyal medya hesabından yaptı.

Türkiye İşçi Partisi için çağrıda bulunan, Parti’nin Hatay Milletvekili Barış Atay, zor günlerden geçildiğini söyledi ve bu dönemde dayanışmanın önemine işaret etti. Çağrısını; “İşçiler, işsizler, kadınlar, gençler, emekliler” diyerek başlayan Atay, şunları dile getirdi:
“Zor zamanlardan geçiyoruz. Bu salgın günlerinde kiminiz işinden, kiminiz sağlığından oldu ya da olmamak için direniyor. Önümüzde, çok ciddi bir ekonomik kriz var. Bunu, hepimiz birlikte hissediyoruz. Her derde deva olduğunu iddia eden iktidar ise emekçi halkımızı değil, patronları kurtarma peşinde.
Bugünlerden çıkabilmenin tek yolu, beraber mücadele etmek. Çünkü bize bizlerden başka yardımcı olabilecek hiç kimse yok. Bunun için, ‘Türkiye İşçi Partisi saflarında birlikte mücadele edelim’ diyoruz. Sizin desteğinizle, sizin varlığınızla bu mücadeleyi büyüteceğimizden ve bu karanlık günleri aşacağımızdan hiç şüphemiz yok.
Her zaman söyledik, bir daha söylüyoruz… Yaşamak için Sosyalizm! Birlikte mücadele etmek için de, Türkiye İşçi Partisi.” Tamer Yazar