Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir Başarı Hikayesi

4 Kıta ve 52

4 Kıta ve 52 ülkeye ihracat

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Güven Makina Sanayi Tesisleri’ne nezaket ziyaretinde bulunan İTSO Yönetimi adına konuşan Levent Hakkı Yılmaz, çalışmaların takdire şayan olduğunu söyledi.

4 Kıta ve 52 ülkeye ihracat yapan Güven Makina Tesisleri’ni, faaliyet gösterdiği Organize Sanayi Bölgesi’nde ziyaret eden İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit ve İmalat Müdürü Mehmet Kirmit ile bir araya geldi, üretim ve çalışmalara dair bilgi aldı.
-BAŞARI HİKAYESİ-
Firma olarak geldikleri noktaya işaret ederken, tesislerde; Slobaz,Damper, Transmikser, Treyler başta olmak üzere her türlü tanker imalatı yaptıklarını belirten Güven Makina Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, “1977 yılında İskenderun’da küçük bir sanayi sitesinde işimi kurduktan sonra, uzun yıllar bu sektörde mücadele ettim. Şu an İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde, çocuklarım ve ekibim ile birlikte 4 kıta ve 52 ülkeye her türlü tanker ihracatı yapmaktayız. Türkiye’nin önde gelen treyler üreticisi olma vizyonumuzu daha ileriye götürerek sanayimizi uluslararası alanda ilk sıralarda yer almaktan onur duymaktayız. Üretmiş olduğumuz Slobaz, Küvet Damper, Damperli Slobaz, Ağır tonajlı araçlar başta olmak üzere araç üstü imalatlarda da sektörde yüzde 50 Pazar payına ulaştık. Üretimin yanı sıra istihdama, bölge ve ülke ekonomisine de kaktı vermenin onurunu yaşıyoruz” dedi.
-BAŞARI DİLEĞİ-
Kirmit Ailesi’nin, iş noktasında yarattığı enerji ve üretim gücü ile İskenderun’a ayrı bir değer kattığını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise şöyle konuştu:
“Bugün burada imalathaneyi gezdik ve üretimi yerinde gördük. Her gün bir tankerin bitirildiğini, bu sayının ise talep halinde arttığını ifade ettiniz. Bölgemiz; uluslararası nakliye, inşaat ve hizmet sektörü bakımından önemli bir potansiyele sahip. Sizler de bu taleplerin karşılanması yönünde yapmış olduğunuz bu yatırımlarla gerek ekonomimize, gerekse bölge insanımıza iş aş ve istihdam sağlamaktasınız. Çalışmalarınızda başarı diliyoruz.”
-YER SIKINTISI-
Yatırım için yer sıkıntısı çektiklerini belirterek, yer bulunması halinde önümüzdeki yıllarda daha geniş ve daha büyük tesislerde yatırım yapmak istediklerini ifade eden Güven Makine Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, yer konusunda yetkililerden taleplerinin olduğunun altını çizdi, bir yatırımcı olarak kent idarecilerine önemli de bir mesaj verdi. -Tamer Yazar-