Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biz, İktidara Hazırız!

CHP İl Başkanı, Parlar,

CHP İl Başkanı, Parlar, ülkedeki ekonomik krizin buhrana dönüştüğünü kaydetti ve ekledi:

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, ülke olarak derin bir ekonomik buhranın içinden geçtiğimizi, 3 yıl önce bugünlerde tek adam rejimimin yürürlüğe girmesiyle birlikte, yaşanılan ekonomik krizin şiddetinin arttığını ve krizin, vatandaşların canını yakar hale geldiğini savundu.
Dün, Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, şöyle devam etti:
“Erdoğan’ın ‘Şahsım Hükümeti’, miting meydanlarında, ‘Temmuz ayında ekonomi şahlanacak’ demişti, ama Temmuz ayıyla beraber zam yağmuru hızlandı. Anlaşılan o ki, şahlanan yine milyonlar değil, bir avuç imtiyazlı insan olacak. Çünkü Saray, halkın gerçeklerine ve ihtiyaçlarına tamamen sırtını dönmüş durumda.
1 Temmuz itibariyle elektriğe yüzde 15, doğalgaza yüzde 12, sanayi kuruluşlarında kullanılan doğalgaza yüzde 20, LPG’ye 60 kuruş, öğrenci harçlarına ise yüzde 10 zam yapıldı. Son zamlarla birlikte, sene başından beri elektriğe yüzde 22, doğalgaza yüzde 20 zam uygulanmış oldu. Ucube tek adam rejiminin yürürlüğe girdiği günden bugüne elektrik faturaları 8 kez, doğalgaz faturaları da 13 kez zamlandı. İktidarın kurduğu bu bozuk düzen, vatandaşa sadece açlık, işsizlik ve zam getirdi. Biz, bu bozuk düzeni değiştireceğiz. Demokratik hukuk devletine son verip yerine ‘Şahsım hükümetini’ koyanların kurduğu bu düzeni değiştireceğiz.”
Basın toplantısındaki açıklamalarında, “Mazot, gübre, elektrik pahalılaşacak… Saray yine kurnazlık peşinde… Türkiye bu düzene mahkum değil… Kaynakları halk yararına kullanacağız… Biz hazırız…” mesajları veren CHP İl Başkanı Parlar, son olarak da şunları kaydetti:
“Biz hazırız. Türkiye’yi yönetecek kadrolar hazır. Türkiye, artık kendisini yeniden kuracak, yeni bir iktidar ve güçlendirilmiş parlamenter demokratik sistem için sabırsızlanıyor. Halkımızın bu sabırsızlığına karşılık vermek için, hiç vakit geçirmeden hemen erken seçim istiyoruz.” -Cemil Yıldız-