Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bizler paylaşıyoruz, Bizler dayanışıyoruz

“İhtiyaç sahibi olan her

“İhtiyaç sahibi olan her kesime ulaşmanın yol ve yöntemlerini bulmalıyız” diyen HDP’nin başlattığı “Kardeş Aile Kampanyası”na işaret eden HDP’nin Hatay İli Eş Başkanları, Kerem Nalbant ve Aysel Eşiyok’un çağrısı da net oldu.

HDP Genel Merkezi’nden yapılan, “Değerli arkadaşlarım, binanızda ve sokağınızda ihtiyaç sahibi olan insanlarla dayanışma içinde olun” açıklaması ile harekete geçen il teşkilatları, “Kardeş Aile Kampanyası”na omuz veriyor.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Hatay İli Eş Başkanları, Kerem Nalbant ve Aysel Eşiyok, şu değerlendirmeyi yaptı:
“Bizler, iktidarın, korona salgınıyla bir kez daha kaderine terk ettiği insanlarımızla aramızda dayanışma ve paylaşma ağları örüyoruz. Bizler, yalnızlığa terk edilen her aileyi, her sokağı, her mahalleyi dayanışma ağlarıyla birleştiriyoruz. Kimse bu salgında yalnız kalmasın diye aşımızı, ekmeğimizi ve imkanımızı paylaşıyoruz. Paylaşarak dayanışmak isteyen herkesi de birer aileyle buluşturuyoruz.
İlk adımı Milletvekillerimiz atıyor. Her Vekilimiz 10 aile ile dayanışacak. İl ve ilçe tespit komisyonlarımız kurulacak. Dayanışmak isteyen herkes, bu komisyonlar üzerinden harekete geçebilecek.
Unutmayın, evde ve gitmek zorunda kaldığınız işyerlerinde yalnız kalmamak için dayanışıyoruz. Bizler paylaşıyoruz, bizler dayanışıyoruz.”    -Tamer Yazar-