Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boupendza gitmiyor

Hatayspor’un golcüsü BOUPENDZA’nın, Rus

Hatayspor’un golcüsü BOUPENDZA’nın, Rus Takımı Krasnodar’a transferi gerçekleşmiyor. Ünlü golcü, Rus takımının teklifini reddetti ve Hatayspor’da kalma kararı aldı.

Boupendza, “Ben, Hatayspor’da mutluyum. Hedefim, Avrupa. Küçük hayaller peşinde değilim” dedi ve gitmeyeceğini açıkladı.

Boupendza’nın, önce sıcak baktığı teklife, daha sonra heyetteki Rus Kulübü Genel Müdürü’nün, “Beş yıl bizde kalacaksın, tesislerden dışarı çıkmayacaksın! Disiplinsizliğe izin vermeyiz! Dışarıya çıkıp gezmek, dolaşmak yok!” demesi üzerine, “Beni esir mi alıyor? Benim hedefim Avrupa zaten. Rusya, küçük hayaldir. Kaldı ki Hatayspor’da kalmaktan memnunum. Beni zorla mı alacaklar?” dediği öğrenildi.
Hatayspor Yönetimi de, futbolcunun kararına saygılı olduklarını kaydederken, transferin olumsuz noktalandığını bildirdi ve üç gündür ilimizde olan Krasnodar yetkililerine de bu anlayışlarından dolayı teşekkür etti.
Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, şunları kaydetti:
“Hiçbir Yöneticimiz ve Onursal Başkanımız, taraftarımızı üzecek bir hareketin içinde olmadı. Sevindirici durum, Hatay’a gelmek istemeyen yabancı oyuncular, artık Hatay’dan gitmek istemiyor. Hoşgörü, bulaşıcı demiştik. Bu, yabancı futbolcularımıza da bulaştı. Hatay’dan ayrılmak istemiyorlar. Aaron Boupendza, inşallah golleriyle bundan sonraki dönemlerde daha iyi paralarla Hatayspor’a ciddi kazanımlar elde ettirir.”
-Cemil Yıldız-