Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Coşkunun Yaratıcısı

Baba, Evladına Küser mi?

Baba, Evladına Küser mi?

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın, geçen yılki Hatayspor şampiyonluğunda baş mimar isim olduğunu herkes biliyor ve kabul ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın, futbol ve basketbol başta olmak üzere, salon ve diğer spor dallarına verdiği önemli desteği Hatay halkı görüyor, biliyor.
Lütfü Savaş’ın bu desteği, ilgisi, özverisi sonrası Bordo-Beyazlı Hatayspor, geçen sezon, 50 yıl sonra da olsa Türkiye 1.Ligi’ne yükseldi. Hatayspor’u iki sezon önce küme düşmekten kurtaran, ertesi yıl şampiyon yapan, bu yıl da ligde üst sıralarda mücadele etmesinin baş mimarı olan isim Lütfü Savaş, birkaç haftadan beri Hatayspor futbolcularına kırgın.
Yaklaşık 1,5 ay önce, alacakları ödenmediği için idmana çıkmayan Hatayspor futbolcularının bu tutumundan rahatsız olan Başkan Lütfu Savaş, o günden beri hiçbir Hatayspor maçına, idmanına ya da etkinliğine gitmedi, katılmadı.
Ancak spor kamuoyu, Başkan Lütfü Savaş’ın bu tavrında haklı bile olsa, “Baba evladına kızmaz, hatası olsa da affeder” anlayışını hatırlatarak, Lütfü Savaş’ı Hatayspor BABA’sı, futbolcuları da ‘Hatayspor Evlatları’ olarak tanımlayarak, Baba’dan evladına sahip çıkmasını, yeniden eski, tatlı, güzel birlikteliğe ortam yaratmasını, kucak açmasını bekliyor.-Cemil Yıldız-