Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu güzellik, mahkum-tutuklu eseri…

İskenderun Liman İskelesini boydan

İskenderun Liman İskelesini boydan boya ışıklandırdılar

İskenderun Belediyesi, İskenderun Başsavcılığı işbirliğiyle, ilçedeki liman iskelesinde led ışıklandırması oluşturdu.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ile birlikte, Belediye ile Cumhuriyet Başsavcılığı’nın himayelerinde İskenderun Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan, İskele ve Anıt alanındaki görsel ve dekoratif aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şunları söyledi:
“Daha önce imzalanan protokol gereği, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın himayelerinde, İskenderun Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü tarafından İskele ve Anıt alanı çevresinde dekoratif led ışıklandırma çalışması yapılıyor. Yapılan dekoratif led ışıklandırma çalışmasıyla, özellikle akşamları daha estetik bir görünümün sağlanıyor.
Bu güzel tablo karşısında vatandaşlarımız da memnun olduklarını dile getirdiler. Bu da bizleri mutlu etti. Amacımız, hem İskeleyi ve Anıt çevresini aydınlatmak, hem de görsel açıdan güzel bir görünüme kavuşturmaktı. Bunu en iyi şekilde yapıyoruz. Çalışmalar, özen gösterilerek yapılıyor ve kısa bir süre çalışmalar tamamlanacak.” -Yusuf Cemil Karaçay-