Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu işe gönül verdik

Tamamı gönüllü üyelerden oluşan

Tamamı gönüllü üyelerden oluşan Büyükşehir Belediyesi Gönüllüleri Çalışma Grubu adına konuşan Fehmi Dede, “Gittiğimiz yerlerde yaşanan sorunları ve problemleri gerekli mercilere ileterek çözüm yolları arıyoruz” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ve son 1 yıldır faaliyette bulunan Büyükşehir Belediyesi Gönüllüleri Çalışma Grubu, önceki gün İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na (İTSO) nezaket ziyaretinde bulundu. Grubun Başkanı Fehmi Dede, ikinci Başkanı Recep Çetin ve üyeleri ile bir araya gelen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi.
-HER İLÇEDEYİZ-
Çalışmaları noktasında İTSO Başkanı Yılmaz’a bilgi veren Dede, “Karşılıksız ve gönüllülük esası ile bu işe gönül verdik” derken, şöyle konuştu:
“Belediye kurulduktan bir sene sonra, Başkanımız Lütfü Savaş ile beraber oturduk ve Hatay halkına nasıl faydalı oluruz diye düşündük. Yaklaşık bir yıldır faaliyetteyiz. Çalışmalarımız gönüllülük esası ile devam etmektedir. Hatay’ın bütün ilçelerinde temsilcilerimiz bulunmaktadır. Her temsilcimizin yanında 15 kişi var. 550’ye yakın çalışma grubumuz mevcut. 500 tanesi bayan. Bunlar, tamamıyla gönüllülük esasında, evlerini ve işlerini bırakarak kendilerine Hatay’a adamışlardır.”
-HİZMETİ ANLATIYORUZ-
Kurulma amaçlarının, Büyükşehir tarafından il genelinde yapılan hizmetlerin vatandaşa en iyi şekilde anlatılması olduğunu söyleyen Dede, sözlerini şöyle tamamladı:
“Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetleri, halkla belediye arasında bir köprü oluşturup, doğru bir şekilde halka anlatma gayretindeyiz. Gittiğimiz yerlerde yaşanan sorunları ve problemleri de gerekli mercilere ileterek, çözüm yolları arıyoruz.”
Hatay Büyükşehir Belediyesi Gönüllüleri Çalışma Grubu üyelerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Seküçoğlu da hazır bulundu.        -Tamer Yazar-