Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burası Tuvalet Değil…

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Çirkin, sosyal medyada kullanılan dile dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

İYİ Parti Hatay İl Başkanı A.Şefik Çirkin, sosyal medyada zaman zaman kullanılan dil ve üslubun yakışıksız olduğunu hatırlatarak, bu konudaki yorumunda, “Sosyal medya tuvalet değildir” açıklaması yaptı.
İYİ Parti İl Başkanı A.Şefik Çirkin’in sosyal medya için mesajı şöyle:
“Sosyal medya; fikirlerinizi paylaştığınız, bir suçlamaya karşı kendinizi savunabileceğiniz, çok değerli düşünceleri öğrenebileceğiniz, dostlarınız hakkında bilgi alabileceğiniz çok faydalı bir alandır. Ancak çok özür dileyerek belirtirim ki, burayı umumi tuvalet sananlar oluyor. Bu doğru bir şey değildir. Hele ki, kişilerle siyasi ve şahsi hesapların görüleceği bir alan hiç değildir. Eleştiri, savunma haktır. Ancak adap ve edeple olması da şarttır.
Biz İYİ’ler buna çok dikkat ediyoruz, etmeliyiz. Etmeyen arkadaşımız olursa da üzülürüz. Hele hele sahte hesaplarla kimse kimseyi zan altında bırakmamalı, söyleyecek sözü varsa, bunu etik yollardan yapmalıdır.
Unutmayın, biz bir aileyiz ve çok iyi bir aileyiz.
Ayrıca gerçek hesaplarla yapılan paylaşım ve yorumlar da kişi hukukunu asla zedelememelidir. Biz İYİ’ler olarak, sadece birbirimize değil, başka siyasi partilere ve onların liderlerine karşı da hassas ve saygılı olmalıyız.
İçte, dışta kim hangi seviyeye düşerse düşsün, o çukura bizde düşmemeliyiz. Bu sözlerimiz, herkese tavsiyemizdir. Ancak İYİ Parti hüviyeti ile konuşan, tartışan arkadaşlarımızdan özel ricamız ve talimatımızdır…
Tüm İYİ’lere ve halkımıza saygılar ve sevgilerimizle.” -Cemil Yıldız-