Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cezaevi personeli dayanışma etkinliği

Tayini çıkan Cezaevi 2.Müdürü

Tayini çıkan Cezaevi 2.Müdürü ile emekli personele şilt verildi

Antakya-Yayladağı yolu 20. km’sindeki Hatay T Tipi Kapalı Kampüs Açık Cezaevi ve Ceza İnfaz Kurumu personeli, düzenlenen dayanışma etkinliğinde buluştu. Dayanışma ekinliğine, onur konuğu olarak; Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Ahmet Turan Oral ile Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Atalay Aygeç, Kurum Müdürü Mehmet Akgüç, Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İsmet Çelik, Bölük Komutanı J. Yzb. A. Soner Bozan, Denetimli Serbestlik Müdürü Bayhan Ateş, kurum ikinci müdürleri, idarecileri ve diğer personel ve aileleri katılım gösterdi.
Uzman Psikolog Engin Olgun’un sunumunu yaptığı eğlence ve veda programında, tayini çıkan Kurum 2. Müdürü Şefik Dinçer ile emekli olan İnfaz ve Koruma Memuru Doğan Değirmenci’ ye, başarılı çalışmaları ve kuruma verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür belgeleri, plaket ve değişik hediyeler verildi.
Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, yaptığı konuşmada, Kurum’dan ayrılan ve emekleri geçen görevlilere hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki yaşamlarında üstün başarı diledi. Başsavcı Tekne, etkinliği çok beğendiğini, etkinliği düzenleyen Kurum Müdürü ve Yöneticileri ile emeği geçen personele teşekkür etti. -Mehmet Özgün-