Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Hatay İl Yönetimi’nin Önceliği

Olağanüstü Kurultay… CHP Hatay

Olağanüstü Kurultay…

CHP Hatay İl Başkanı ile Yönetim Kurulu’nca, 24 Haziran sürecindeki eksiklerin ve yanlışların aile ortamındaki Olağanüstü Kurultay ile masaya yatırılabileceği, dolayısıyla değişim ve genç kadroların işbaşına gelmesi için Olağanüstü Kurultay’ın gerekliliğine vurgu yapıldı.
İl Yönetimi ve İl Başkanı Halil İbrahim Özgün’ün dünkü basınla buluşmasında, CHP’nin, yerel seçimlere en hazırlıklı Parti olduğu görüşü de dile getirildi. CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, 24 Haziran seçimlerinde Partisinin istediği sonuçları elde edememekle birlikte, bu seçimin Türkiye’nin sonu olmadığını, ancak “Fetret Dönemi” olarak adlandırdığı bu sürecin çok kısa sürmesi ve CHP kadrolarının devleti yönetmesi için genç kadroların işbaşına gelmesi gerektiğini, ayrıca CHP’nin devleti yönetebileceği gerçeğini herkesin görmesi gerektiğini belirtti.
24 Haziran’la ilgili özeleştirinin yapılabileceği mekanın olağanüstü kurultaylar olduğunu, aile ortamında tüm eksik ve yanlışların masaya yatırılabileceğini söyleyen CHP İl Başkanı Özgün, siyasetin, tabanın sesini duyması ve gereğini yapması gerektiğini kaydederek, Hatay’da mevcut 19 kurultay delegesinden 13’ünün imza verdiği bilgisine sahip olduğunu söyledi.
Bu süreçte ortaya atılan “Kariyerist” iddialarının da yanlış olduğunu söyleyen CHP İl Başkan Halil İbrahim Özgün, 24 Haziran seçim sonuçlarından, Parti olarak, hem ülke hem de ilimizde tatmin olmadıklarını, Hatay’da birinci parti olmaları gerektiğini, ancak bu hedefi gerçekleştiremediklerini hatırlatarak, yerel seçimlere en hazırlıklı Partinin CHP olduğunu öne sürdü, yerel seçimlerden önce önceliklerinin de Olağanüstü Kurultay olduğunu sözlerine ekledi. -Cemil Yıldız-