Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çiçeklerle karşılama taşlarla uğurlama…

Reyhanlı Stadı’ndaki Reyhanlı -Armutlu

Reyhanlı Stadı’ndaki Reyhanlı -Armutlu olaylı maçı özeti:

Çarşamba günü Reyhanlı Stadı’nda oynanan Reyhanlıspor-Armutluspor Süper Lig Play-Off final maçı, çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamadı. Armutlusporlu yönetici, antrenör ile futbolcular tartaklandı, futbolcuların soyunma odasına girişi ile çıkışında üzerlerine taş ve maytaplar atıldı.
Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar da, futbolcuların can güvenliğinin kalmadığını gerekçe göstererek takımı sahadan çekti. Reyhanlıspor-Armutluspor maçı 1-1 iken çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamazken, Armutluspor Kulübü adına Yönetici Zafer Şahin ile Başkan Yılmaz Gülbahar dün bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Reyhanlı halkı ile ilgileri olmadığını düşündükleri bir grubun futbolcular ile seyircilere saldırdığını ve tartaklandığını söyleyen Yönetici Zafer Şahin; “Olaylar, mezhebi yöne çekilmek istendi. Ancak biz itibar etmedik ve takımı sahadan çekerek belki de ölümle sonuçlanabilecek vahim olayların önüne geçtik” dedi.
Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar ise iki yılda yaklaşık 1 milyon lira harcama yaptığı Armutluspor adına alınacak galibiyetin de şampiyonluğun da kendisi için önemli olduğunu, ancak daha önemlisinin futbolcuların ve antrenörlerin can güvenliği olduğunun altını çizdi. Yılmaz Gülbahar, “Eğer bu takımı çekmeseydim, yaşanan saldırılarla oyuncularımız yaralanabilir, daha vahim olaylar yaşanabilirdi. Futbolcuların can güvenliği şampiyonluğun da önündedir” dedi.
Maç öncesi eski Milletvekili Hasan Akgöl’ün her iki takıma ve hakemlere çiçek vererek maçın centilmence geçmesini temenni ettiğini, ancak bunun havada kaldığını söyleyen Armutluspor Başkanı Yılmaz Gülbahar, “Tüm iyi niyetimize ve bundan önce defalarca en iyi şekilde ağırlamamıza rağmen; Reyhanlıspor yöneticilerinin, futbolcularının ve saldıran taraftarlarının bu davranışı bizi üzmüştür” dedi. -Cemil Yıldız-