Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çinçin’e göre; algı operasyonları yapılıyor!

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin,

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, son dönemde kendisiyle ilgili algı operasyonları yapıldığını hatırlatarak, “Bunları dikkate almıyorum. Çünkü başarı ve vizyon ortadayken edilen boş lafların, asılsız iftiraların, belgesiz ithamların bir anlamı yoktur. Buyurun, ülkemizin en önemli iş insanlarına kulak verelim” dedi.
Geçtiğimiz hafta sonunda ilimizdeki tekstil sektörü temsilcileriyle sohbet toplantısında, Suriye’deki iç savaşla birlikte ülkemiz ve ilimizin bu krizden çok etkilendiğini, etkilenmeye de devam ettiğini kaydederek, Hatay için mutlaka bir şeyler yapılması gerektiğini her ortamda dile getirdiklerini anlattı.
Kısa süre önce ilimize gelen Gümrük Bakanı Bülent Tüfenkçi ile Vali Erdal Ata’ya, Yayladağı sınır kapısının yolcu ve yük taşımacılığına açılmasıyla ilgili istekte bulunduklarını ve olumlu yanıt da aldıklarını, ancak son Afrin Harekatı ile birlikte yeniden bekle-me dönemine girildiğini belirten Çinçin, işin takipçisi olduklarını sözlerine ekledi. Çinçin, kendi sosyal medya hesabı üzerinden de, toplantı sonrası, “Dost Meclisi her yerde, Dost Meclisi yüreklerde, Dost Meclisi tebessümlerde, Dost Meclisi zafere dostlarıyla yürüyor. Bugün yine her gün olduğu gibi beraberdik. Bu beraberlik öyle bir beraberlik ki, bozulması mümkün değil. Bu beraberlik, inananların ve kazanacakların beraberliği… Tekstil sektöründeki dostlarımızın bizlere göstermiş oldukları ilgi ve sevgiye müteşekkiriz” değerlendirmesinde bulundu. -Cemil Yıldız-