Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çok Şık Hareketler Bunlar

CHP Antakya İlçe Başkanlığı

CHP Antakya İlçe Başkanlığı yarışında demokrasinin en güzel örnekleri sergileniyor …

CHP’nin önümüzdeki Pazar günü gerçekleştirilecek olan Antakya İlçe Başkanlığı yarışı demokrasinin en güzel örneklerini içinde barındırmasıyla dikkat çekiyor.
İlçe Başkanı adayı Harita ve Kadastro Mühendisi Kenan Kantarcı centilmenlik örneği sergiledi ve sosyal medya hesabından, başkanlık yarışında rakibi Dr. Hasan Ramiz Parlar’a yönelik başarı dileklerini iletti.
Delege Kamil Atay’ın Dr. Parlar’ı seçimde destekleyeceğine dair imza attığı fotoğrafı, sosyal medya hesabından paylaşma olgunluğu, nezaketi gösterebilmeyi başaran Kantarcı, mesajında şunlara yer verdi: “CHP Antakya ilçe başkanlığı yarışında, demokrasinin güzel bir örneği olması adına bana düşen, bu kareyi paylaşmak olur. Hekimlik görevini 35 yılını aşkın bir süre içinde Antakya halkına hizmet etmekle geçiren, değerli insan Antakya ilçe başkanımız Dr. Hasan Ramiz Parlar hocamıza Kamil Atay kardeşimizden gelen desteği tebrik ediyor, ilçe başkanlığı seçiminde yarışmaktan gurur duyduğum Dr. Hasan Ramiz Parlar ‘a başarılar diliyorum. Bu güzel yarışın sonunda kazanan CHP olacak.”
CHP Antakya İlçe başkan Adayı Kenan Kantarcı’nın sosyal medyadaki bu paylaşımı övgü ve takdirle karşılandı.
Kantarcı’nın sosyal medya hesabındaki bir önceki paylaşımında başkanlık adaylığı ile ilgili şunlara yer verdi: “Ülkemizde toplumsal barışın sağlandığı sosyal haklar, sağlık, eğitim, ve adalet değerlerini çağdaş bir düzeye taşımayı hedefleyen, aile geleneğimiz olan CHP çatısı altında; ülkemin bulunduğu koşullar içerisinde, mevcut sosyal ve siyasal birikimlerimi topluma aktarma adına; birlik ve beraberlik ilkesi ile ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyabilmek ve refah düzeyi artmış bir ülke olmak adına Cumhuriyet Halk Partisi Antakya İlçe Başkanlığına adayım. Kamuoyuna sevgi ve saygılarımla duyururum.   -Mehmet ÖZGÜN-