Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CULHA, hem çat kapı yaptı

Hem de çevre mesajı

Hem de çevre mesajı verdi

Çevre hassasiyetini, twitter hesabı üzerinden verdiği “Nükleersiz bir Türkiye için Sinop ve Mersin’e ses verelim, cennetin cehennem olmasına izin vermeyelim” mesajı ile paylaşan Başkan Culha’nın vatandaş ziyaretleri sürüyor.

Büyühşehir Yasası ile kurulan ilçelerden biri olan ve artan şehirleşme ile beraber biriken sorunlarına çözüm bulma adına ciddi projeler gerçekleştiren Arsuz ilçesinin çalışkan Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçedeki vatandaşları ‘sürpriz’ ziyaretleriyle keyiflendirmeye devam ediyor. Bu tür ziyaretleri yaparak ilçe insanının nabzını da tutan ve sorunları yanı sıra talepleri de ilk elden alma fırsatı bulan Başkan Culha’nın buna dair son adresi, Avcılarsuyu Mahallesi oldu.
Culha’nın, gerçekleştirdiği ziyaretine ilişkin mesajı ise şöyle oldu:
“Bugün çatkapı ziyaretini Avcılarsuyu Mahallemize yaptık ve mahalle sakinleri ile bir arada olduk. Bizlere ikramlarda bulunan Kara ailesi ve Avcılarsuyu Mahalle sakinlerine teşekkür ederiz.”
Çevre hassasiyeti ile bilinen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, twitter hesabı üzerinden verdiği mesajla da, ‘nükleersiz Türkiye’ noktasında önemli bir paylaşım yaptı. “#NükleersizSinop” işareti ile mesajını takipçileri ile paylaşan Culha, “Nükleersiz bir Türkiye için Sinop ve Mersin’e ses verelim, cennetin cehennem olmasına izin vermeyelim” dedi. -Tamer Yazar-