Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet’te 96.Yıl Gururu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96.Yıldönümünü coşkulu törenlerle kutluyoruz. Törenler, dün saat 13.00’te, Anıt’a çelenk sunumu ve Şehitlik’teki törenle başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. Yıldönümü kutlamalarına bu sabah devam edilecek. Programa göre, 09.30’da Vali Rahmi Doğan, makamında tebrikleri kabul edecek. Ardından saat 10.00’da, Gündüz Caddesi’nde kutlamalar ve bayram geçidi gerçekleştirilecek.
Buradaki törende; Vali Rahmi Doğan, Garnizon Komutanı Alb. Ümit Durmaz ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, törene katılanların ve halkın bayramını kutladıktan sonra, İstiklal Marşımız okunacak ve saygı duruşunda bulunulacak. Bunu; günün anlam ve önemine ilişkin Vali Rahmi Doğan’ın konuşması, ortaokul ve lise öğrencilerinin şiir okuması, halk oyunları gösterileri, zeybek oyunu ve Gündüz Caddesi’nin Armutlu kesiminden köprübaşına doğru olmak üzere, geçit töreni izleyecek.
Bu arada, bugün havanın yağışlı olması halinde, bayram töreninin geçit töreni haricindeki kısımları, saat 10.00’da Antakya Spor Salonu’nda yapılacak. -Cemil Yıldız-