Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defne’de Şampiyon Büyükçat O.o.

Kaymakam Nevzat Şengök, Yıldız

Kaymakam Nevzat Şengök, Yıldız Erkekler hentbol şampiyonluk final maçını izledi, şampiyona kupasını verdi.

Defne ilçesindeki ortaokullar arası erkekler yıldız hentbol şampiyonluk final maçı geçtiğimiz Cuma günü oynandı. Şampiyonluk final maçını İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan birlikte izledi.
30 Mart Cuma günü, Defne Büyükçat Ortaokulu ile İskenderun Fikret Çolak Ortaokulu arasında oynanan yıldızlar hentbol final maçını Kaymakamı Nevzat Şengök, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Selim Matkap, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Defne Gençlik Spor İlçe Müdürü Sedat Öntürk, Okul Müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler izledi.
İki takım arasında oynanan final maçı sonunda, rakibini 25-14 mağlup eden Defne Büyükçat Ortaokulu Yıldızlar Erkek Hentbol Takımı Hatay birincisi olarak grup müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkı kazandı. Karşılaşma sonunda, protokol üyeleri tarafından takımlara kupaları ve madalyaları verildi. Şampiyon Büyükçat Ortaokulu erkek hentbolcuları şampiyonluk kupasını Kaymakamı Nevzat Şengök’ün elinden aldılar. Daha sonra sporcu öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi. -Gökay Gökdemir-