Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizbank-Hatayspor Protokol İmzaladı

Hatayspor Bonus Denizbank ile

Hatayspor Bonus

Denizbank ile Atakaş Hatayspor Kulübü, dün imzaladıkları ortak bir protokolle, Deniz Bonus’un tüm özelliklerini taşıyan Hatayspor Bonus uygulaması başlatıyor. Bordo-Beyazlılar, bu protokolle beraber, taraftarların birçok kampanyadan faydalanırken, aynı zamanda kulübün gelirine de katkıda bulunulacağını bildirdi.
Denizbank ve Atakaş Hatayspor işbirliği ile “Hatayspor Bonus” hayata geçirilirken, tanıtım toplantısı, dün Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri’nde saat 14:30’da gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısına; Onursal Başkan / Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan, Denizbank Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman, Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik Direktör Ömer Erdoğan, futbolcular Mesut Çaytemel, Aaron Boupendza, Mame Diouf, David Akintola, Rayane Aabid ve Denizbank Hatay Şube Müdürleri katıldı.
Onursal Başkan / Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Denizbank Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman’a, futbolcuların imzasını taşıyan bir forma hediye etti. Denizbank Bonus Kredi Kartı başvurusu yapan ilk 10 kişiye de, imzalı forma hediye edileceği duyuruldu.
Hatayspor Bonus’un getirdiği ayrıcalıklar
• Hatayspor Bonus sahipleri, kartlarını kullanmaya başlayarak hiç bir ekstra ücret ödemeden kulüplerine destek olacaklar.
• Hatayspor Bonus’a sahip olanlar, Türkiye’nin en geniş üye işyeri ağına sahip Bonus’un tüm fırsat ve faydalarından yararlanabilecek.
• Anlaşmalı işyerlerinde taksit, bonus kazanma ve harcama, tüm kampanyalardan yararlanma imkânlarına kavuşacak.
• Kart sahipleri, kulübe ait mağazalarda ve maç bileti alımlarında çeşitli avantajlardan yararlanacak.
• Taraftarlara özel dönemsel kampanyalar düzenlenecek.
• Temassız ödeme özelliğiyle, para taşımadan, hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerini gerçekleştirilebilecek.
Hatayspor Bonus’a, Denizkartım uygulamasından MobilDeniz ve internet Bankacılığından ve tüm DenizBank Şubelerinden başvurulabilir.
-Cemil Yıldız-