Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Hastanesinde Düzenlemeler

Yeni Pandemi Alanları… Koronavirüs

Yeni Pandemi Alanları…

Koronavirüs vakalarındaki hızlı artışa önlem olarak, ilimizde bazı devlet hastaneleri pandemi hastanesine dönüştürülürken, bunlardan biri olan Hatay Devlet Hastanesi’nde de yeni düzenlemeler birbirini izliyor. Geçtiğimiz Çarşamba gününden sonra uygulamaya giren yeni düzenleme kapsamında, Hastane bünyesinde yeni pandemi alanları belirlenerek düzenlemesi yapıldı. Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu da, geçtiğimiz Perşembe günü mesai sonrası evine gitmedi ve bazı personelle birlikte, hastanedeki iç düzenleme çalışmalarına katıldı. Ekibin, gece geç saatlere kadar devlet hastanesinde çalıştığı öğrenildi.
Hatay Devlet Hastanesi’nden, söz konusu çalışma ile ilgili kısa şu bilgi paylaşımı yapıldı:
“Başhekimimiz Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu; Başhekim Yardımcılarımız, Hastane Yönetimimiz ve denetmenlerimiz ile birlikte, mesai sonrası, geç saatlerde, acil servislerimizin iç alanlarında oluşturulması planlanan yeni pandemi alanı için yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve değerlendirmeler gerçekleştirdi.
Başhekimimiz Dr. Bayrakçıoğlu, gece geç saatlere kadar, halkımıza daha iyi şartlar altında sağlık hizmeti verebilmek için, Hastane Yönetimi ve teknik ekibimiz ile birlikte, acil servislerimizde yeni oluşturulan yeni pandemi alanı oluşturma çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.
Başhekim Dr. Bayrakçıoğlu, yerinde yaptığı değerlendirmeler sonrası, sağlık çalışanlarımıza gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti, ardından acil servis ve yeni pandemi alanından ayrıldı.” -Cemil Yıldız-