Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DOĞAKA’dan Paris Uluslararası Fuar Duyurusu

21-25 Ekim’de İlimiz Hatay

21-25 Ekim’de

İlimiz Hatay yanı sıra Kahramanmaraş ile Osmaniye illerini de bünyesinde barındıran Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA), bölgemiz Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğinde Fransa’daki SIAL PARİS 2018 Uluslararası Gıda Fuarı’na katılıyor.
DOĞAKA ve Bölgemiz Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliği ve koordinasyonunda, 21-25 Ekim 2018 tarihleri arasında Fransa/Paris’te düzenlenecek olan SIAL PARİS 2018 Uluslararası Gıda Fuarı’na, bölgemizde gıda ve gıda teknolojileri sektörlerinde üretim yapan KOBİ’ler ile katılım sağlanacağı kaydedildi.
DOĞAKA’nın faaliyet göstermekte olduğu Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye il merkezi ve ilçelerinde gıda ve gıda teknolojileri sektörlerinde üretim yapan ve ilgili fuara katılım sağlamak isteyen katılımcı aday firmalarının, “SİAL PARİS 2018 Uluslararası Gıda Fuarı Başvuru Formu” ve “DOĞAKA Fuar Katılım Taahhütnamesi”ni kaşeleyip imzalayarak Ajans’a göndermiş olması gerekiyor.
Fuar’ın yerleşim planı ve fuar katılımı bünyesinde alan kira bedeli, stand konstrüksiyon tasarım, kiralama ve tefrişat giderleri ile navlun maliyetlerin Ajans tarafından karşılanacağı, Fuar’a katılım sağlayacak üretici KOBİ’lerce görevlendirilen personelin ulaşım ve konaklama maliyetlerin ise firmaların kendi imkanları ile karşılanacağı duyuruldu. -Adil Yeşildağ-